Werkwijze

U heeft een steiger nodig. Dan heeft u de keus om zelf een steiger te huren en op te bouwen, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Daardoor weet u zeker dat u, ongeacht de hoogte, veilig uw werk kan doen.

1 Intake en offerte

Na uw aanvraag nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op. Graag komen we kijken op locatie. Waar praten we over? Een van onze collega’s neemt alle lengtematen op. Is dat niet mogelijk? Dan vragen wij u om de metingen zo zorgvuldig mogelijk te doen en eventueel bouwtekeningen mee te sturen. Aan de hand van deze gegevens ontvangt u zo spoedig mogelijk een offerte.

2 Bouwtekening

Uw steiger moet zo stevig staan, dat u zich er veilig op voelt. Dat kan alleen door zorgvuldig te werk te gaan. Wij voeren berekeningen uit en maken vooraf een bouwtekening. Steigers van GPS Steigerbouw voldoen altijd aan alle normen en voorwaarden. Daardoor bent u veilig, maar doorstaan onze steigers steevast de keuring van de gemeente of Arbodienst.

3 Montage & demontage

Op de afgesproken dag bouwen wij de steiger zo snel mogelijk bij u op. Wij meten minimaal tweemaal of de steigers wel waterpas staan: zowel bij de basis als op het moment dat er veel drukkracht op staat. Daardoor staan uw steigers altijd veilig en recht.

Zit uw werk erop? Of is het evenement voorbij? Dan staan wij klaar om de steigers zo snel mogelijk af te bouwen.

Werkgebied

GPS Steigerbouw is gevestigd in het Zuid-Hollandse Hardinxveld-Giessendam. Wij reizen echter door heel Nederland, Duitsland en België om onze steigers op te bouwen. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.